Koolmonoxide vrij / Veilige installatie

Waarom Schinkel?

Bij de keuze voor een installatiebedrijf zult u zichzelf al snel de vraag stellen ‘Waarom kies ik juist voor Schinkel Installatietechniek?’. Een terechte vraag waarop wij u graag antwoord geven.

Ervaring

Wij bestaan sinds 1928
Schinkel Installatietechniek werd opgericht in 1928. Dat betekent dat wij ruim 90 jaar ervaring hebben als installatiebedrijf. Wij staan garant voor vakmanschap en passen alle kennis en ervaring dag in dag uit toe in nieuwe projecten.

Afspraak is afspraak

U kunt er vanuit gaan dat het goed zit
Hoe vaak loopt u er tegenaan dat zaken niet gedaan worden zoals ze zijn afgesproken? Of dat u te maken krijgt met verrassingen als de factuur binnenkomt? Wij maken duidelijke afspraken met u en daardoor mag u er vanuit gaan dat het goed zit. Daar staan wij voor. En dat bewijst ook onze decennialange relatie met onze klanten en leveranciers.

Kwaliteit en service

Wij staan achter ons werk
Doen alsof het je eigen project is. Dat is hoe wij te werk gaan. Hoe willen we zelf behandeld worden? En met welke kwaliteit nemen we zelf genoegen? Dat staat centraal bij elk project. Niet alleen bij de realisatie, maar ook bij de nazorg. Want hoe goed wij ons werk ook doen, er kan altijd iets mis of kapot gaan. Dan staan wij er voor u. Bel ons en wij komen. Of het nu ’s avonds is of in het weekend.

Schinkel Installatietechniek in Kampen